KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Afşin Şehit Mustafa Kalfe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Kıymetli Meslek Dersleri Öğretmenimiz M.Ali ALTUNTOP bugün itibariyle okulumuzdaki görevinden ayrılarak Elbistan Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız A.İ.H.L. Müdür Yardımcısı görevine başlamak üzere uğurladık.Yeni görevinde başarı ve mutluluklar dileriz.

Eyl

4 yıldan beri beraber çalıştığımız Fatmagül hocaya okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

Züleyha EKİCİ-Arapça Öğretmeni.7 Yıldır okulumuzda görevde bulunup,bu görev süresi içerisinde göstermiş oldukları,örnek kişiliği, azim,gayret ve fedakarlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Ağu

Okulumuzda 4 yıldan beri görev yapan ve okulumuza olumlu katkılar sunan ve sevilen Meslek Dersleri öğretmeni Küpra  hocaya teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarı ve mutluluklar dileriz.

Ağu

2023-2024 Yılından itibaren okulumuz yeni kıyafete geçmiş bulunmaktadır.

1-Siyah kapşonlu uzun swit

2-Geniş siyah pantolon

3-Siyah ve tonlarında düz eşarp.

10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yeni kıyafet zorunlu değil ,isterlerse eski kıyafetleriyle ,ya da okulumuzun yeni kıyafetiyle gelebilirler.

Meydan OKUYORUZ cehalete

Bir insanın hayal dünyası, duygu ve düşünce dünyası, bildiği kelimeler ve kavramlar kadardır. Bir insan ne kadar kelime ve kavram bilirse hayal dünyası, duygu ve düşünce dünyası o kadar geniş olur. Beş yüz kelimeyle düşünen bir insan ile beş bin kelimeyle düşünen bir insan asla aynı değildir.

Bu sebeple ;En büyük amacımız öğrencileri kitapla tanıştırmak, onlara kitapları sevdirmek ve düzenli okuyan bireyler hâline getirebilmektir.Kitap, sınav başarısını etkileyen en önemli etken olması yanında, hayatı daha renkli, daha tatlı ve daha anlamlı hâle getiren, eğitimde kullanılabilecek en değerli enstrümandır.

Bunun bilinciyle, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizle, okulumuz Afşin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Kitap Dostları Topluluğu Projesi"ne kaldığımız yerden devam ediyoruz .

Projemize destek veren Okul Müdürümüz Sayın Ahmet DOĞAN beyfendiye,

Öncülük eden , gece gündüz demeden öğrencilerimiz için koşturan, okulumuzdan ayrılan Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenimiz Özlem KARAGÖZ hanımefendiye ,Projeyi tekrar canlandıran ,Öğrencilerimize yeniden bu güzel imkanı sağlayan Arapça Öğretmenimiz Züleyha EKici'ye ,Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Müşerref Meşe'ye ve Meslek Dersi Öğretmenimiz Rahime Ertuğrul'a ,destek veren tüm meslektaşlarımıza ve projenin asıl kahramanı "Yeryüzü Melekleri" sevgili öğrencilerimize ayrı ayrı şükranlarımız

Kas

İlçemiz genelinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kompozisyon yarışmasına katılan 11/C sınıfı öğrencimiz Melisa Akpınar birinci olmuştu. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pelin Çolak ve öğrencimiz Melisa Akpınar'ı tebrik ederiz.

Ekm

Okul Veli işbirliği kapsamında veli ziyaretlerimiz yapılmaya başlamıştır. Veli ziyaretlerimizde ;sınıf rehber öğretmenleri, okul psikolojik danışmanları ve branş öğretmenleri ailelerle uzmanlık alanlarına göre kapsamlı görüşmeler yaparak öğrencilerin gelişimlerine katkı sunmaktadır.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında Genç Sada Kur'an-ı Kerimi güzel okuma  yarışması düzenlenmiştir.

Genç Sada Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

1.Büşra Sultan Karakaya

2.Sabiha Özdemir

3.Aleyna Ceran

öğrencilerimizi tebrik eder, bu prograamı düzenleyen öğretmen arkadaşlarımızın başarılarının devamını dileriz.